Sponsormogelijkheden

Woord vooraf

N.S.Z.V. De Loebijter is opgericht op 23 februari 1967 en daarmee een van de oudste verenigingen van Nijmegen. Op initiatief van onder meer mr. Geert Corstens werd besloten om af te splitsen van het toenmalige N.S.C. Carolus Magnus om zelfstandig verder te gaan en de zeilsport te ontplooien. Dat bleek een verstandige keus te zijn, aangezien na 50 jaar de Loebijter niet weg te denken is uit het bruisende studentenleven van Nijmegen.

Binnen de Loebijter werken we met onze eigen opleidingssystemen die toegespitst zijn op verschillende zeilniveaus en disciplines. Door middel van hard trainen tijdens de instructieweekenden en trainingsdagen die georganiseerd worden, kan elk lid opklimmen van beginner tot gevorderd. Onze vloot is daarbij onmisbaar, die bestaat momenteel uit twee kielboten, zes zwaardboten, één wedstrijd zwaardboot en één kajuitjacht.

De fanatieke zeilers van de vereniging nemen deel aan zeilwedstrijden, die plaatsvinden door heel Nederland. In onze thuishaven Nijmegen zien wij ook het enthousiasme vanuit de gemeente toenemen. De gemeente heeft namelijk onlangs de Spiegelwaal aangelegd bij Lent. Dit is een uitermate mooie gelegenheid voor alle watersportliefhebbers om in de nabije toekomst dichtbij huis de sport uit te kunnen oefenen. Wij zijn vanuit de Loebijter ook erg tevreden met deze ontwikkelingen, omdat het de uitgelezen mogelijkheid is om een sterke groei door te gaan maken. We willen de studenten uit Nijmegen leren zeilen en zich verder laten ontwikkelen binnen de zeilvereniging.

Naast een sportieve kant heeft de Loefbijter ook een gezellige kant, die tot uiting komt in de vele borrels, activiteiten en festiviteiten gedurende het hele jaar. Verbondenheid, vertrouwen en vriendschap zijn kernwaarden die centraal staan binnen de Loebijter. De Loefbijter is een bijzondere combinatie tussen enerzijds het beoefenen van een enerverende watersport en anderzijds het zijn van een hechte, bijna familie-achtige vereniging.

Namens het 54e bestuur der N.S.Z.V. De Loebijter,

Met aanspringende groet,

Loïs Peters

Assessor extern 2020/2021

Waarom in zee gaan met de Loefbijter?

Een zakelijke relatie aangaan met de Loefbijter houdt in dat gezamenlijk wordt gezocht naar een samenwerkingsverband waar beide partijen van kunnen profiteren. Sponsoring is immers niet het simpelweg krijgen en verstrekken van geldbedragen, maar het creëren van een situatie waarin prestaties geleverd worden, die zorgen dat zowel de sponsor als de vereniging erop vooruit gaan. Met een vereniging van 120 leden groot kunnen wij een aantrekkelijke omzet genereren als wij producten of diensten afnemen bij uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een platform aanbieden om de naamsbekendheid van uw bedrijf zowel in als buiten Nijmegen een impuls te geven, wat exposure en spin-off voor uw bedrijf oplevert. Tenslotte zijn de leden van de Loefbijter stuk voor stuk student, waardoor u een achterban verkrijgt die bestaat uit de toekomst van de Nederlandse academici.

Sponsorpaketten

Pakket 1: €150,-

– Een bedrijfsprofiel op onze website.
– Een link naar uw website in het carrousel.
– In de Loefbode, het verenigingsblad, zal een advertentie worden geplaatst.
– Uw logo in onze maandelijkse nieuwsbrief.

Pakket 2: €250,-

– Alles wat pakket 1 biedt, met daarbij:
– Social media post: 1 keer per 3 maanden.
– Een vlag/ banner met uw logo, Die wij kunnen plaatsen op open feesten en zeilactiviteiten.
– Een link naar uw website in het carrousel op de homepage.

Pakket 3: €600,-

– Alles wat pakketten 1 en 2 bieden, met daarbij:
– Zeiluitje voor werknemers.
– Een sticker met uw logo op een boot naar keuze.