Introductieactiviteiten

Het zijn gekke tijden: online college’s en een aangepaste introductie voor alle studenten die dit jaar in Nijmegen aan hun studie gaan beginnen. Tussen alle onzekerheid staat echter één ding als een huis: onze vereniging gaat door! Ondanks Corona hebben wij de afgelopen maanden veel toffe (online) activiteiten neer weten te zetten voor onze leden. Ook binnen de marges van het RIVM blijven wij namelijk één van de leukste sport- en gezelligheidsverenigingen die Nijmegen te bieden heeft en hopen wij ook in 2020/2021 een fantastische nieuwe lichting toe te kunnen voegen aan onze grote Loefbijter familie.
Om kennis te maken met onze vereniging, organiseren wij aankomende maand verschillende open activiteiten. Iedereen is daarbij van harte welkom! Houd onze Facebookpagina en de website in de gaten voor de evenementen en informatie omtrent de inschrijvingen.

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken! Mocht je nog vragen hebben, klik hier om contact met mij op te nemen.

Sean
Assessor Intern

De voorjaarsintro is weer afgelopen

De open zeildagen en verdere activiteiten in april waren weer een groot succes! Met dat gezegd hebbende sluiten we de voorjaarsintro van 2021 weer af. Je kan nu lid worden van N.S.Z.V. De Loefbijter via loefbijter.nl/word-lid

Activiteiten gemist?

Nog geen kennis kunnen maken met de vereniging tijdens één van de open activiteiten? Stuur ons bestuur een mail en maak een afspraak om met ons mee te zeilen/borrelen!